"Народна" кара: У Маріуполі спалили авто судді, який випустив на свободу "міністра ДНР" та вбивцю дитини

Автомобіль не підлягає відновленню.

Ілюстрація: ЖЖУ місті Маріуполь Донецької області згорів автомобіль марки «Шевроле», що належав скандально відомому судді Жовтневого районного суду міста Маріуполя - Турченкові Олексію Валерійовичу. Про це повідомляється на сторінці «Оборони Маріуполя» в Facebook, передають Патріоти України.

Прибулим на місце пожежникам вдалося погасити займання, але автомобіль відновленню практично не підлягає, сам Турченко не постраждав.

Нагадаємо, що 21 грудня 2015 вказаний суддя зняв всі запобіжні заходи з «міністра друку ДНР» Володимира Нестеренко, якому була інкримінована стаття Кримінального кодексу «сприяння тероризму», після чого він просто «зник» і уникнув правосуддя.

Також раніше А. Турченко звільнив від кримінальної відповідальності водія, який в стані наркотичного сп'яніння на смерть збив 12-річного хлопчика.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...