Народу злякалися?: У мережі почали ажіотаж про "проплачені мітинги"

Щоправда, коментатори не вказують, які саме з усіх мітингів (а планується їх понад 10) на цьому тижні будуть "проплаченими"

Влада знову злякалася народних мітингів. Фото: KP.UA

У соціальних мережах почали ажіотаж щодо "проплачених мітингів в Україні". Про

це написав на своїй сторінці в Facebook український журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

Він заявив, що людей для участі в проплачених мітингах набирають в соціальних мережах, і опублікував скріншоти, які підтверджують це. "У лічені хвилини можна встановити, що обурюватися високими цінами на комуналку і вимагати відставки Гонтарєвої люди в Києві ходять не за покликом серця, а за скромну плату в 130 грн", - написав журналіст.

Але цікаво, скільки ж треба отримувати від держави зарплати чи соцдопомоги, щоб стояти за 130 грн п'ять годин поспіль? І чи не справедливо обурюватись тарифами у такому разі? От як коментують ситуацію українські бійці війни на Донбасі, що знаходяться наразі у столиці: "Держава не дала нам нормально воювати. Не дозволила перемагати. А тепер ще й воїнів, які дійсно хотіли воювати, просто "кидає".

В той же час Павло Тука пише: "Друзья атошники, если вам предлагают по штуке гривен в день за выход на митинги, требуйте всю сумму сразу, снимайте дающего на камеру, разворачивайтесь и уходите". На що воїни пишуть: "Боляче дивитись! Спочатку вони за армію, а тепер - ми не маємо право навіть на незадоволення? Коли влада не те що не виконала обіцянок, а й замовчує більшість смертей наших побратимів? І це може буде проплачено?? Хай подивляться нам у вічі...", - пише боєць Олександр.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...