Народжувати самостійно не зможе: Лікарі повідомили про стан вагітної жінки, яка постраждала в смертельній ДТП у Харкові

Потерпіла досі перебуває в медикаментозному сні. Її малюк живий і розвивається згідно з термінами вагітності.

Жанна Власенко. Фото:Fаcebook

Вагітна 30-річна Жанна Власенко, яка постраждала в жахливій ДТП в Харкові, не зможе народжувати самостійно. Лікарі вирішили робити жінці кесарів розтин. Про повідомляє Диалог, передають Патріоти України.

Потерпіла досі перебуває в медикаментозному сні. Її малюк живий і розвивається згідно з термінами вагітності. Відзначається, що загрози передчасних пологів немає. Медикам не відомо, як довго жінка пробуде в комі, лікарі розраховують на допомогу київських колег.

Керівник управління охорони здоров'я обласної держадміністрації Галина Сіроштан повідомила, що за розвитком дитини Жанни лікарі стежать дуже пильно, і з малюком гаразд. За даними видання, на лікування вагітної жінки надійшли 100 тисяч гривень позабюджетних грошей.

Рідні Жанни і її колеги збирали кошти також за допомогою соцмереж. Всі гроші були передані на карту чоловіка постраждалої.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...