Наруга над українським прапором та заклик до відокремлення регіону: СБУ оголосила в розшук закарпатського сепаратиста

Сепаратист від імені так званої "Русинської народної армії" почав поширювати матеріали із закликами до відділення Закарпатської області від України, а також відеоролик з публічною наругою над Державним Прапором України.

Закарпатський сепаратист, який показово спалив український прапор, оголошений в розшук. Фото:скріншотСлужба безпеки в Закарпатській області повідомила про підозру і оголосила в розшук сепаратиста, який закликав до відокремлення регіону від України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Житель Закарпаття, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за антиукраїнську пропаганду, в 2014 році втік від правосуддя в Словаччину, звідки в 2016 році переїхав до Росії.

"Відчувши себе в "безпеці", він на власній сторінці в соцмережі почав поширювати матеріали із закликами до відділення Закарпатської області від України", - відзначили в прес-службі.

Сепаратист від імені так званої "Русинської народної армії" також поширив в Інтернеті відеоролик з публічною наругою над Державним Прапором України. Чоловіка оголосили в розшук.

Як пише видання Mukachevo.net, мова йде про Владислава Сверловича, який закликав до насильницької зміни і повалення Конституційного ладу, агітував за створення в регіоні незаконних воєнізованих формувань.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...