Нас нє побєдіть? Довбаний совок: Мер Лисичанська оскандалився через фото дітей у радянській військовій формі

Користувачі мережі жорстко відреагували на допис голови Лисичанська і обурилися використанням дітей в ідеологічних маніпуляціях.

Мер Лисичанська Сергій Шилін хворіє "побєдобєсієм". Фото:YouTube

Міський голова прифронтового Лисичанська Луганської області Сергій Шилін викликав обурення користувачів соцмереж після публікації фото дітей у військовій формі з підписом: "Вот поэтому нас не победить!". Відповідне фото з'явилось у Facebook на особистій сторінці Шиліна, інформують Патріоти України.

У коментарях під публікацією користувачі соцмережі жорстко відреагували на такий пост мера Лисичанська і обурилися використанням дітей в ідеологічних маніпуляціях.

Окрім того, допис Шиліна сильно обурив і заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгія Туку.

"Поздоровляю мешканців Лисичанська з чудовим ватним мером! Найвищі тарифи в Україні – фігня. Повальне безробіття – фігня. Зруйновані дороги – фігня. Зате – "нас не победить"!.. Довбаний совок," – написав Тука.

Слід зазначити, що наразі і скандальний запис Сергія Шиліна, і допис Георгія Туки є недоступними.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...