"Наш тато очманів", - одеситка, яка народила п'ятірню, розповіла про реакцію благовірного

Одеса радіє народженню п'ятьох малюків разом з батьками.

Одесити несуть в пологовий будинок подарунки для п'ятірні. Фото: podrobnosti.uaДітки - троє хлопчиків і двоє дівчаток - народилися шляхом кесаревого розтину. Вага найбільшого малятка - 1800 грамів - одеситка Оксана розповіла, як себе почуває дітвора і як тато відреагував на поповнення сімейства, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

- Вітаємо вас, Оксаночка. Нехай дітки будуть здорові і щасливі. Як ви себе почуваєте?

Оксана: все добре, лікарі гвоорят, що все в нормі. Дітлахи все дихають, їм трошки допомагають, поки вони в реанімації, але загрози для життя немає.

- Коли ви дізналися, що очікуєте відразу п'ять дітей?

Оксана: Ще на першому узі, в 8 тижнів. Папа був, звичайно, ошелешений, в повному очманіння. Але він мене тоді дуже сильно підтримав, сказав, ніяких абортів.

- А у вас є старші діти?

Оксана: Так, моїй доньці три роки.

- Можна нескромне питання про матеріальне становище вашої сім'ї? Є, куди нести крихіток?

Оксана: Останнім часом ми жили з дочкою в квартирі бабусі, а зараз там буде занадто тісно. а насправді, це проблема найгостріша. Думаємо, що будемо за містом жити, на дачі. Там, правда, не всі умови, але діватися нікуди.

- Якби раптом влади розщедрилися на квартиру, взяли б такий подарунок?

Оксана: Це було б щастя для нас. Насправді, я тільки вийшла після першого декрету, і тут знову вагітність. Давно не працюю, і бабуся на пенсії. Мій чоловік поки теж тимчасово без роботи.

- В соцмережах вже організовують допомогу вашій родині. Якісь подарунки вже отримали?

Оксана: Так, і я хочу сказати величезне спасибі. Люди приносять підгузники, речі, на картку кидають гроші. Сам пологовий будинок, медики допомогли, величезне їм спасибі. ліки, аналізи, операція, - все взяла на себе лікарня. І цим препаратом, який допомагає розкриттю легенів, нас теж безкоштовно забезпечили. І дитяча лікарня, і пологовий будинок, всім низький уклін. І плазму передавали, і ліки.

- Як думаєте, коли вас можуть виписати?

Оксана: Сказали, тижнів зо два-три ми пробудемо в пологовому будинку, а потім переведуть до дитячої лікарні. Нам треба до 2-х кілограмів набрати вагу, і тільки тоді додому відпустять.

- Вже придумали їм імена?

Оксана: Так, я вже давно знаю, як їх назву.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.