Наша військова еліта: У мережі захоплюються біографією генерала, якого нагородив президент

Новоспечений генерал-майор Ігор Гордійчук брав безпосередню участь у найтяжчих операцій в зоні АТО. Всупереч протоколу, президент сам пішов на зустріч легендарному комбригу, котрого через важкі поранення вели під руки двоє підлеглих

Фото:facebook

Користувачі мережі із захопленням відреагували на присвоєння звання генерал-майора полковнику Ігорю Гордійчуку, який брав безпосередню участь у безлічі операцій в зоні АТО. Фотографії з церемонії нагородження опублікував у своєму Facebook нардеп Остап Єднак, передають Патріоти України.

"Наша військова еліта!" - написав він.

"Мужній чоловік! Справжній герой Незалежної України !!!", "Так, справжній герой України! Здоров'я йому і довгих років життя!", "Мав честь вчитися в НАОУ !!! ЗДОРОВ'Я !!! ЩАСТЯ !!! МИРУ !!! "," Ігорьок, перепрошую, товаришу генерал, з найкращими побажаннями", - захоплюються користувачі в коментарях.

Генерал-майор Ігор Гордійчук брав участь у безлічі операцій під час АТО. Зокрема, очолював загін спецпризначення, який виконував завдання по глибинній розвідці в тилу противника. Також командував операцією по захопленню стратегічної висоти "Саур-могила". Після захоплення висоти довгий час утримував її в бою проти переважаючих сил противника.

Пізніше зумів вийти з оточення разом із залишками сил, отримавши при цьому важке поранення.


Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...