Наші Даля і Джамала: Президент Литви зустрілася з новим символом українського спротиву агресору. Литовці в захваті (відео)

Джамала приїхала в Литву, щоб дати концерт у Вільнюсі. Виступ відбудеться сьогодні, 14 червня, на Кафедральній площі в центрі міста.

Джамала зустрілася з президентом Литви Далею Грібаускайте. Фото: Фейсбук.

Українська співачка Джамала зустрілася з президентом Литви Далею Грібаускайте. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook піар-директор Джамали Денис Козловський, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ранок почався з офіційного візиту до президента Литви", - підписав він публікацію.

Під час зустрічі з президентом компанію Джамалі також склав її продюсер Ігор Тарнопольський. Зустріч відбулася в Президентському палаці у Вільнюсі.

Крім того, Джамала опублікувала фото з Далею Грібаускайте на своїй сторінці в Instagram.

"Спасибі за таку теплу зустріч", - написала співачка.

За 40 хвилин фото отримало понад 3500 лайків.

Джамала прибула в Литву 13 червня. Сьогодні, 14 червня, вона виступить на Кафедральній площі в центрі Вільнюса. Захід пройде в День скорботи і надії, в який Литва вшановує пам'ять жертв масової посилання невинних громадян до Сибіру і Крайньої Північі.

Нагадаємо, сьогодні також Джамала під час подорожі до Вільнюса заспівала з монахом в литовському монастирі. Вона опублікувала відповідне відео на своїй сторінці в Instagram.

"Я ще ніколи не жила в монастирі! Клас!" - підписала співачка свою публікацію.

Незвичайний дует виконав українську народну пісню "Стоїть дівча над бістро водою".

За 15 годин фото отримало 22,6 тис. переглядів та близько 50 коментарів.

"Так чудово звучить", "Зачарувала своїм неперевершеним вокалом", "О Боже, які голоси!", "Розкішно!" - прокоментували підписники Джамали.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...