Наші військові готові відбивати атаки і навіть дійти до кордону за два тижні, - Жебрівський (відео)

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації нагадав, що звільненню української території заважає загроза вторгнення регулярних військ РФ.

Павло Жебрівський. Фото:Еспресо.TV

Бойовики не припиняють обстріли Авдіївки з "Градів". Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що ЗСУ намагаються відповідати на обстріл бойовиків, проте це не завжди можливо.

"Ми відповідаємо на обстріли бойовиків з "Градів". Коли терористи пішли в наступ, то наші військові на їх плечах зайняли важливу висоту. Іноді ми не можемо дати гідну відповідь, через те, що їх "Гради" розміщені в житлових кварталах, це проблема", - зазначив він.

При цьому Жебрівський нагадав, що звільненню української території заважає загроза вторгнення регулярних військ РФ.

"Наші військові готові відбивати атаки і навіть дійти до кордону - це питання максимум двох тижнів. Але питання в тому, чи введе тоді Росія свої регулярні війська. Російських військ на території України досить, ніхто не знав, що вони їх підтягнуть і почнуть обстріл" , - підсумував він.

Приїхав із "бізнес-ідеєю" аж із Черкащини: У Харкові затримали шахрая, який міняв смартфони... на муляжі (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:05

Слідчі оголосили підозру 39-річному чоловікові, який підміняв посилки на пошті. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини, у вересні 2023 року до поліції звернувся директор поштового відділення та повідомив, що невідомий викрав мобільн...

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...