Наші воїни і волонтери - головний український скарб. Вони тримають мирне небо над Україною - Скрипка (відео)

Українське суспільство власними зусиллями, а часом всупереч державі, гартує нову українську армію. Наразі лише сильна армія гарантує недоторканність української території і загалом - існування нашої державності.

Ілюстрація:life.obozrevatel.com

"Існує певний символізм у тому, що День Збройних сил і День волонтерів відзначаємо майже одночасно. Адже значну частину українського суспільства, сподіваюся більшу, складають волонтери і воїни. В умовах війни участь у волонтерському русі, хоча би дотична, - обов'язковий громадянський обов'язок." Про це пише у блозі Української правди музикант, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Саме благородний тандем воїнів і волонтерів тримає мирне небо над Україною. І, до речі, тримає міцніше за державні інституції, що погрузли у політичних протиріччях.

Українське суспільство власними зусиллями, а часом всупереч державі, гартує нову українську армію. В умовах гібридної дипломатії, з її подвійними стандартами і потрійними принципами, замало мріяти лише про сильну економіку і демократію. Наразі лише сильна армія гарантує недоторканність української території і загалом - існування нашої державності.

Наші воїни і волонтери сьогодні - головний український скарб. Україна існує завдяки мужності і щирості наших хлопців і дівчат.

Саме їм я присвячую лірик-відео із малюнками видатного українського художника Олега Шупляка на вже відому пісню "Україна". У доробку використано твори "Блокпост", "ДНК", "Соколиний рід", "Хранителька", "Рілля" та інші." - написав Скрипка.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...