Наслідки корупційного скандалу: Президент звільнив очільника Миколаївщини Вадима Мерікова

На його місце президент призначив в.о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслава Боня, який до цього часу працював на посаді заступника голови ОДА і опікувався питаннями фінансів, економічного розвитку та агропромислового комплексу.

Вадим Меріков. Фото:antikor.com.uaПрезидент Петро Порошенко отримав від Кабміну подання на звільнення голови Миколаївської ОДА Вадима Мерікова і підписав відповідний указ про його звільнення. Про це йдеться на сайті президента, передають Патріоти України.

Також Порошенко призначив в.о. голови Миколаївської ОДА В'ячеслава Боня, який до цього часу працював на посаді заступника голови ОДА і опікувався питаннями фінансів, економічного розвитку та агропромислового комплексу.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко виступив за звільнення Мерікова, а також виконувача обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Віталія Гончарова і прокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривов'яза.

Причиною став корупційний скандал за участю заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука.

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...