"Настоящий" друг: Російський репер Тіматі "спалив" приватний літак Кадирова у мережі, а потім видалив фото

Російський репер розмістив фото напередодні 8 березня.

Рамзан Кадиров і Тіматі. Ілюстрація:www.youtube.com

Російський репер Тіматі (справжнє ім'я Тимур Юносов) розмістив в Instagram фотографію імовірно в приватному літаку глави Чечні Рамзана Кадирова, а потім видалив знімок. Інформація про це з'явилася в Twitter користувачки під іменем Анна Велликок, передають Патріоти України.

"Коли ти Кадиров і намагаєшся не палити своє майно, а Тіматі викладає фотки інтер'єру твого особистого літака", - йдеться в описі.

Сам Тіматі, розміщуючи фотографію, написав: "Коли напередодні 8 Березня тебе вигнали з дому, але у твого брата завжди є для тебе вільна кімната". Крім того, співак зазначив на знімку Кадирова.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...