“Настроений, сопоставимых с "духом 2014-го", нет и в помине”: "Волонтер" бойовиків розповідає про ситуацію в самопроголошених "республіках"

Колишній бойовик ЛДНР з Росії висловився щодо неспроможності армії ЛДНР і відсутності бойового духу в сепаратистів.

Жучковський спростував думку про бойовий дух сепаратистів. Фото google.com

Тоді ж сепаратист повідомив і про неспроможність самої "республіки" та безмежної допомоги Росії. Безумовно, цю тему відразу підхопили українські ЗМІ й Жучковський вирішив виправдатися, заявивши, що його слова "перекрутили", повідомляють Патріоти України.

“Нет, ВОЮЕТ два года именно ополчение (местных в котором до 80%, остальные - с других регионов Новороссии, добровольцы из РФ и других государств), а Россия ПОМОГАЕТ воевать”, - спробував виправдити себе Жучковський, проте лише зробив медвежду послугу Кремлю.

Жучковський пише, що нині "ЛДНР" суттєво поступається ЗСУ з усіх параметрів та без допомоги Кремля цей проект є нежиттєзданим.

Він відразу запевнив, що загальної мобілізації у фейкових республіках не буде, хоча тема високого бойового духу серед бойовиків дійсно перебільшена.

“Настроений, сопоставимых с "духом 2014-го", нет и в помине”, - написав він у мережі.

Волонтер стверджує, що нинішні найманці не мають мотивації воювати. Зараз немає колишніх добровольців, які йдуть на фронт заради ідеї.

“А теперь даже не все ополчение готово отстоять ЛДНР (значительная его часть сейчас - люди, пришедшие за зарплаты)”, - запевняє Жучковский.

До того ж, він знову підтвердив, що за Донецьком стоїть Москва.

Платіжка надійде за кожен "зайвий" квадрат: Українці зобов'язані сплатити податки за квартири, які давно купили

середа, 15 травень 2024, 8:30

Українці до 1 липня отримають платіжки за нерухомість від податкової. Платити потрібно за квартири та будинки, площа яких перевищує встановлену норму. При цьому плата стягується за кожен "зайвий" квадратний метр. Так, норма для квартири становить 60 кв...

Більше не повернуться? Скільки українських біженців планують залишатися у Європі - дослідження

середа, 15 травень 2024, 7:22

Майже половина українських біженців у країнах Східної та Центральної Європи мають роботу. Планують залишитися у країні перебування в осяжному майбутньому 70% українців. Такі результати дослідження Міжнародної організації з Міграції (МОМ). Міжнародна ор...