Натяки ватажка: новорічну промову Захарченка записали на фоні Маріуполя

Очільник донецьких терористів не перестає мріяти про захоплення та включення Маріуполя до складу свого терористичного утворення "ДНР".

Терорист Захарченко досі вважає, що Маріуполь повинен належати "ДНР". Ілюстрація:www.segodnya.uaВатажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко своє новорічне звернення оформив на фоні зображення українських Маріуполя, Краматорська і Слов'янська. Про це повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Сегодня.

Варто відзначити, що Донецьк, Горлівка, Докучаєвськ, Шахтарськ, Новоазовськ, Дебальцеве також послужили фоном для нього.

"Захарченко в новорічну ніч розмріявся, дірку від бублика йому, а не Маріуполь і Слов'янськ!" - саркастично зазначив житель Донецька Олег Масальков.

Крім того, виступ транслювався за 5 хвилин до новорічного звернення президента Росії Володимира Путіна. У своїй промові ватажок терористів повідомив, що "ДНР" стане "новою точкою зростання".

"Ми побудуємо нову - народну - економіку, вільну від диктату олігархів", - сказав Захарченко.

Тим часом, кортеж Захарченка складається з декількох автомобілів класу "люкс", а будинок ватажка бойовиків знаходиться в одному з найпрестижніших районів Донецька.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...