Національна телекомпанія України обрала офіційного туроператора "Євробачення-2017"

Під час вибору туристичного партнера “Євробачення-2017”, яким стала компанія "Пілот", враховувалися вимоги та стандарти Європейської мовної спілки.

Ілюстрація:www.unian.net

Національна телекомпанія України (НКТУ) обрала офіційного туристичного оператора “Євробачення-2017” – компанію “Пілот”. Відбір НТКУ як мовник-організатор конкурсу у Києві проводила з листопада, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу телекомпанії.

“Онлайн-сервіс туристичного оператора “Євробачення” має бути максимально зручним для замовлення та оплати готельних номерів. Також туроператор повинен запропонувати готельні номери різних цінових категорій”, – зазначив виконавчий продюсер “Євробачення-2017” Олександр Харебін.

Як зазначається, під час вибору туристичного партнера “Євробачення-2017” враховувалися вимоги та стандарти Європейської мовної спілки. Важливими критеріями відбору був досвід компанії на ринку, репутація, а також наявність достатньої матеріально-технічної бази.

У свою чергу генеральний директор компанії “Пілот” Олена Корчинська пообіцяла врахувати побажання кожної країни, “щоб усім було комфортно і про Україну лишилися якнайкращі враження”.

Бронювання місць в офіційних готелях “Євробачення-2017” на період проведення міжнародного пісенного конкурсу в Києві розпочнеться після церемонії передачі ключів меру Києва від мера Стокгольма – міста, яке було господарем конкурсу в 2016 році.

Як відомо, 62-й за ліком міжнародний пісенний конкурс “Євробачення” навесні 2017 року прийматиме столиця України. Свою участь у конкурсі підтвердили 43 країни. Це рекордна кількість учасників, яка за всю історію “Євробачення” повторювалася лише двічі – у 2008 і 2011 роках.

Головною ареною пісенного конкурсу наступного року обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали “Євробачення-2017” у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...