Нацполіція: "Від "перевертнів" ще не звільнилися, молодих поліцейських нічому не навчили", - легендарний оперативник

На думку Валерія Кура, на даний момент орган "політизований" і "все робиться під замовлення".

Валерій Кур. Фото:112.ua

Полковник Міністерства внутрішніх справ України Валерій Кур прокоментував роботу Національної поліції за рік. Свою думку офіцер висловив у "Вечірньому праймі" на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Поганого так багато, що, можливо, ще доведеться розбиратися на дуже серйозному рівні. Від нечисті, перевертнів ще не звільнилися. Молодих поліцейських нічому не навчили. Працює маленька жменька тих минулих. Нові не працюють щодо боротьби зі злочинністю.

Погане те, що сьогодні орган настільки політизований, що все робиться під замовлення. Народу не потрібні ці штампи. Резонансні вбивства не розкриваються, викрадення людей в такій кількості, в якій не було ніколи в Україні", – сказав полковник МВС.

Кур звернувся до молодих поліцейських: "Дорогі молоді поліцейські, подивіться на мене. Тільки ми, ветерани, знаємо, що вам належить випробувати. У вас будуть страшні депресії, понад 80% будуть в стані стресу і, можливо, у вас буде деформація особистості. Постарайтеся утриматися", – звернувся до молодих поліцейських полковник МВС.

Він також додав: "Ніхто вас не розуміє, крім нас. Постарайтеся залишити нам можливість вам іноді радити... У мене є цілий перелік того, над чим треба працювати. Я хотів би попросити сьогодні політичне керівництво країни: припиніть ставити на силові відомства політиканів. Ви доведете країну".

Опікуни про вагітність навіть не здогадувались: У Польщі 13-річна дівчинка раптово народила під час шкільної екскурсії

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:15

У Польщі під час шкільної екскурсії у 13-річної дівчинки раптово почались пологи. Про вагітність дитини ні її опікуни, ні друзі не знали. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Відомо, що у Польщі група підлітків вирушила н...

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...