Нацполіція викрила велику мережу борделів у Львові та Харкові (фото, відео)

Вартість сексуальних послуг приблизно складала від тисячі до 3,5 тисяч гривень за годину. Клієнтами виявлених борделів були переважно іноземці.

Фото: сайт НацполіціїБудинки розпусти, які були завуальовані під стриптиз-клуби, були виявлені у Львові та Харкові. Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та затримано понад 110 молодих дівчат, більшість із яких надавали сексуальні послуги за грошову винагороду. Про це 29 жовтня повідомив перший заступник глави Національної поліції України - начальник кримінальної поліції Вадим Троян, передають Патріоти України.

Для проведення операції були залучені оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Нацполіції та його територіальні підрозділи у Львівській, Київській, Харківській областях та місті Києві, слідче управління та прокуратура Львівської області. У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено близько 200 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, рекламна продукція, "чорна бухгалтерія" (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів).

Правоохоронці встановили директорів, адміністраторів, касирів, а також обслуговуючий персонал будинків розпусти. Зокрема, для налагодження ефективної роботи борделів, організатори переобладнали частину приміщень клубів під кімнати для надання інтимних послуг.

У клубах діяла окрема власна валюта, яка в еквіваленті дорівнювала гривні. Вартість сексуальних послуг приблизно складала від тисячі до 3,5 тисяч гривень за годину. 40 відсотків цієї суми залишалося у повії.

Клієнтами виявлених борделів були переважно іноземці, серед них - велика кількість студентів вищих навчальних закладів. Зараз час проводяться подальші слідчі (розшукові) дії за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...

Можна приймати ставки, чи втече закордон: Екснардеп та фігурант гучної афери "Укрбуду" на 300 млн вийшов з-під домашнього арешту під сміхотворно заставу

середа, 1 травень 2024, 3:25

Чому людина, котру звинувачують у розкраданні сотен мільйонів гривень та спробі дати хабар у десятки мільйонів вийшла на волю під гарантії менше мільйона, запитання до прокурорів та суддів. Вищий антикорупційний суд відпустив екснардепа та колишнього к...