Навіть не пригальмувала: Стало відомо, з якою швидкістю їхала Зайцева перед скоєнням смертельної ДТП у Харкові

​Педаль газу в автомобілі Зайцевої в момент аварії була втиснута в підлогу.

Олена Зайцева летіла через перехрестя на швидкості понад 100 км на годину. Ілюстрація:Харьков - Vgorode

Стали відомі нові подробиці жахливої ДТП в Харкові. Так, за словами автомеханіка Костянтина Кузнєцова, розрахункова швидкість автомобіля Олени Зайцевої перед аварією становила понад 100 кілометрів на годину. Про це він розповів під час судового розгляду, передають Патріоти України.

Більш того, за словами фахівця, який після аварії знімав показання з блоку управління Lexus, під час останнього спрацьовування системи педаль газу була втиснута в підлогу, а на гальма водій не впливав. "Вимикач системи передаварійного гальмування не працював (його запускає система). Таким чином, машину гальмував не водій, а електроніка", - заявив Кузнєцов.

Як відомо, Олена Зайцева підозрюється у ДТП в Харкові, яке відбулося 18 жовтня на вулиці Сумській. В результаті аварії загинуло шість осіб, ще п'ять постраждали.

Раніше підозрювану Зайцеву помітили на лавочці на території Харківської центральної клінічної лікарні №5.

Джерело: NewsRoom Kharkiv

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...