Назад до "паперової армії": Полторак радить офіцерам на пенсії повернутися на службу

Уже є випадки масових протестів.

Джерело:  replyua.net.Маруся Звіробій, яка очолює інструкторський підрозділ ЗСУ "Марусині ведмеді", заявила, що в даний час українські Збройні сили зіштовхнулись із загрозою повернутися до практики «паперової армії», якщо офіцерами запасу старого гарту буде прийнято рішення про повернення назад до виконання своїх службових обов'язків, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Звіробій, даючи оцінку зверненню голови оборонного відомства України Степана Полторака до офіцерів запасу взяти приклад з українських добровольців і відправитися воювати на фронт, заявила про стурбованість. "Багато моїх друзів-полковників кажуть, що почалося повернення на круги своя української паперової армії. Поки що невідомо, яким чином буде спрацьовувати запрошення міністра оборони офіцерам, які вийшли на пенсію, адже Полторак пропонував їм назад повернутися і протягом якогось часу послужити. Але вони з собою принесуть те, що було раніше", — сказала інструктор.

До того ж, за словами Звіробій, серед представників нового покоління бійців, зокрема, тих, кому довелося побувати на передовій в 2014 і 2015 роках, почалися прояви протесту. "У такій армії вони служити не будуть", — впевнена Маруся Звіробій.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...