Назавжди в пам'яті народу: У мережі показали зворушливі фото поминання Героїв Небесної сотні у Києві

Всі учасники панахиди стали на коліна перед загиблими під час Революції гідності.

Батько загиблого Устима Голоднюка Володимир. Фото:

У Києві запалили свічки в пам'ять про загиблих Героїв Небесної сотні. Фото з церемонії пам'яті зробив фотокореспондент Апострофа Владислав Мусієнко, інформують Патріоти України.

До пам'ятного Хреста, встановленого на місці загибелі Героїв Небесної сотні, прийшли рідні та близькі загиблих. Запалив свічку пам'яті про свого сина, наймолодшому з загиблих Героїв, і Володимир Голоднюк.

Вшанувати пам'ять загиблих у ті страшні дні прийшли багато ветеранів АТО і просто небайдужі люди. Навіть чоловіки не могли стримати своїх сліз під час пам'ятної церемонії. Всі учасники панахиди стали на коліна перед загиблими Героями Небесної сотні.

Повідомляється, що свічки пам'яті запалили і президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною Мариною, а також прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...