Нове дослідження визначило продукти, які провокують стрес, повідомляють Патріоти України.
"Продукти з високим вмістом насичених жирів знижують здатність організму боротися зі стресом. Особливо небезпечно смакувати смаженими продуктами в підлітковому віці, тим вище ризик розвитку депресії і стресу в дорослому житті. Тобто чим більше фаст-фуду та смажених страв людина споживає в підлітковому віці, тим гірше вона буде справлятися зі стресовими ситуаціями, занепокоєнням і тривогою в дорослому житті", - зазначив автор дослідження Джонні Фігеро.
Людей, які страждають від постійного стресу, зазвичай тягне до шкідливої їжі: фастфуду, солодощів, газованої солодкої води та ін. Однак, насправді, вживання таких продуктів нічим нашому організму не допомагає, а відчуття полегшення, яке нібито дарує з'їдений одним махом кілограм цукерок, лише вводить в оману. Боротися ж зі стресом легше, ніж можна уявити, і помічником в цьому є правильна їжа.
Після багатьох років невизначеності вчені виявили біологічну причину синдрому хронічної втоми (СХВ), або міалгічного енцефаломієліту (МЕ). Нове дослідження в Едінбурзькому університеті виявило 8 генетичних маркерів, які відрізняють хворих від здорових ...
Досить трьох порцій картоплі фрі на тиждень, щоб суттєво підвищити ризик розвитку діабету 2 типу - до такого висновку дійшли вчені, які проаналізували харчування понад 200 тисяч людей протягом майже 40 років, передають Патріоти України. У тих, хто регу...