"Не буду бесплатно вас возить": У Дніпрі маршрутник облаяв пенсіонерку та підняв на неї руку (відео)

​Жінка намагалася використовувати своє право на безкоштовний проїзд, але водієві-хаму це не сподобалося.

Скрін відео У Дніпрі водій маршрутного таксі №7 підняв руку на пенсіонерку. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор" з посиланням на очевидця події, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що маршрутник не захотів везти двох пенсіонерів, жінку з чоловіком, хоча в салоні пільговиків не було. Люди похилого віку все одно сіли в маршрутку. Тоді водій почав вимагати з них гроші.

Пенсіонери відмовилися, оскільки в маршрутці передбачені два пільгових місця для безкоштовного проїзду. Коли жінка доїхала до потрібної зупинки і намагалася вийти, водій почав бити її руками, перегороджуючи шлях до виходу, і не випустив її з транспортного засобу.

Свої дії він пояснив тим, що "якщо вони можуть їздити безкоштовно, то будуть їхати до самого тупика маршрутки".

Пізніше пенсіонерка викликала поліцію. Після приїзду правоохоронців потерпіла написала заяву на водія. Маршрутнику-хамові тепер загрожує штраф або виправні роботи.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...