Не допомогла і високооплачувана охорона: Мати десантника зі збитого Іл-76 на суді вдарила генерала Назарова, - Бутусов

Процес був дуже складним для родичів загиблих військовослужбовців.

Суд над Віктором Назаровим. Фото: Facebook

Сьогодні на черговому засіданні родичі 49 загиблих 14 червня 2014 у збитому російськими терористами літаку Іл-76 десантників і льотчиків продовжили стійко і принципово вести процес проти начальника штабу АТО - в.о. Першого заступника начальника Генштабу Віктора Назарова. Про це головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов пише на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Назаров дав наказ на виліт літака, незважаючи на попередження розвідки СБУ, що рейс чекає засідка. Вперше в Україні генерала судять за злочинну некомпетентність, що спричинила загибель людей. Це важливий урок на майбутнє - життя воїнів, яких довірили командиру - найвища цінність", - зазначив Бутусов.

Назаров найняв дорогих адвокатів і охорону на свою генеральську зарплату. І не даремно - сьогодні мати одного із загиблих, незважаючи на охорону, вдарила Назарова по голові - про це повідомила учасниця процесу Тетяна Колянська", - написав Бутусов.

У той же час активістка Іляна Гайдук зазначила на своїй сторінці в Facebook, що процес був складним для родичів загиблих військовослужбовців.

"Пишаюся силою, витримкою батьків давати свідчення, розповідати про своїх синів, чоловіків, перебуваючи в одному залі з генералом, який винен у загибелі їхніх рідних. Було море сліз потерпілих.

Відкривалися теми і Майдану, коли 25-ку посилали розганяти людей. Мотивуючи вже тоді зрадою керівництва. І жахливі умови в наших військових частинах, і про знущання над солдатами, і про те що сім'ї самі забезпечували формою і т.д своїх синів, чоловіків.

І само собою про те, що хлопців генерал послав на вірну смерть, знаючи і про засідку бойовиків, і про те що літак абсолютно не захищений!", - зазначила Гайдук.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...