Не гребував нічим: Прокуратура викрила військового комісара, який накрав майна на величезну суму

Затриманий заволодів військовим майном майже на 400 тисяч гривень.

Ілюстрація:http://ukranews.com/

Військовому комісару, який привласнив військового майна на 400 тисяч гривень, оголосили про підозру. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, зазначають Патріоти України.

Підполковник перебував на посаді заступника командира частини з тилу однієї з військових частин з травня 2014-го по травень 2015 року. У цей час військова частина базувалася в зоні проведення АТО на території Луганської та Донецької областей.

Як з’ясували правоохоронці, перебуваючи у зоні АТО, підполковник неодноразово отримував військове майно та таємно вивозив його за межі штабу військової частини. Для цього він використовував підроблені документи.

У такий спосіб, підполковник заволодів майном на майже 400 тисяч гривень. При цьому, загалом за період його служби на посаді, не обліковано та втрачено речового майна військової частини на понад три мільйони гривень.

Наразі триває досудове слідство.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...