Не на ту "конячку" поставив: Голову УПЦ МП Онуфрія внесли до бази "Миротворця"

Митрополит характеризується як "агент впливу Російської православної церкви в Україні" і "противник створення незалежної помісної церкви в Україні".

Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Онуфрій (світське ім'я Орест Березовський) потрапив до розділу "Чистилище" на сайті "Миротворець". Про це свідчать дані на сайті, передають Патріоти України.

Запис внесений 25 вересня о 19:53. У ньому митрополит характеризується як "агент впливу Російської православної церкви в Україні" і "противник створення незалежної помісної церкви в Україні".

Ресурс пояснює це тим, що того ж дня, 25 вересня, УПЦ МП зажадало, щоб екзархи, надіслані Константинополем в рамках початку процедури надання УПЦ КП автокефалії, покинули Україну. Крім того, 23 вересня Онуфрій відмовився від зустрічі з ціми екзархами.

Також "Миротворець" пригадав Онуфрію, як 8 травня 2015 року той відмовився підвестися на ноги у Верховній Раді під час виголошення президентом України імен героїв, які відзначилися в зоні АТО.

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...

"Бидло не буде з цього сміятись, тому що стане неприємно": Військовий запропонував "Кварталу 95" сюжети для трьох номерів

середа, 8 травень 2024, 13:44

Ветеран АТО і учасник бойових дій на Донбасі Антон Колумбет відреагував на черговий скандал, у який втрапили гумористи студії «Квартал 95» – цього разу вони розбурхали мережу недоречними жартами про військових, передають Патріоти України. Колумбет заз...