Не поділили дорогу: У Києві мотоцикліст відкрив стрілянину по водієві автобуса (фото)

Винуватець інциденту затриманий. За попередніми висновками експерта, стрілянина велася з травматичної зброї.

На місці інциденту. Фото:facebookУ Києві мотоцикліст стріляв у водія автобуса, того госпіталізували у важкому стані. Про це в Facebook повідомляє Київ.Оперативний, передають Патріоти України.

"Близько 13:30, на вулиці Данила Щербаківського, 8, у Шевченківському районі Києва, сталася ДТП за участю автобуса і мотоцикла. Після аварії між водіями транспортних засобів спалахнув конфлікт, водій байка почав стріляти", - сказано в повідомленні.

У свою чергу в поліції Київської області повідомляють, що слідчо-оперативна група вже проводить огляд місця подій. Мотоцикліст затриманий. За попередніми висновками експерта, стрілянина велася з травматичної зброї. Водій автобуса 1975 року народження, а мотоцикла 1988-го.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....