Не помітили різницю? Британські користувачі Twitter переплутали нового прем'єра з порноактрисою

Завдяки помилці користувачів соціальної мережі на аккаунт моделі Терези Мей підписалися вже 11 тисяч осіб.

Британські користувачі Twitter привітали порноактрису Терезу Мей зі вступом на посаду прем'єр-міністра. Фото: hurriyet.com.tr.

Кілька тисяч користувачів Twitter помилково привітали порноактрису і модель Терезу Мей (Teresa May) зі вступом на посаду прем'єр-міністра Великобританії. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Користувачі переплутали її з главою Консервативної партії Великобританії Терезою Мей (Theresa May) через незначну різницю в написанні імен. Крім того, як місто проживання у актриси також вказано Лондон.

У зв'язку з великою кількістю помилкових повідомлень Мей змінила опис свого Twitter-аккаунта.

"Я британська гламурна модель, а не прем'єр-міністр", - написала вона.

Також актриса повідомила, що завдяки помилці користувачів соціальної мережі на її аккаунт підписалися вже 11 тисяч осіб.

Нагадаємо, вчора глава Консервативної партії Великобританії Тереза Мей була призначена прем'єр-міністром країни.

Мей стала 76-м прем'єр-міністром Британії, 13-м за час правління королеви Єлизавети II і другою жінкою на чолі уряду після Маргарет Тетчер.

Колишній прем'єр-міністр Девід Кемерон оголосив про свою відставку 11 липня, 13 липня вона була прийнята королевою.

Працювали на ворога: СБУ затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня

понеділок, 6 травень 2024, 15:57

Служба безпеки затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів Київської, Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей напередодні Великодня, передають Патріоти України. Серед пріоритетних цілей вор...

Мобілізація в Україні триває: Жінкам яких спеціальностей потрібно оновити дані у ТЦК

понеділок, 6 травень 2024, 15:38

Згідно із законом про мобілізацію, жінки цілої низки спеціальностей після 18 травня також повинні оновити свої дані в ТЦК, передають Патріоти України. Зокрема, ідеться про представниць таких спеціальностей як фізична терапія, медична та психологічна ре...