Не пробачив: У Львові чоловік "здав" дружину поліції через вкрадену "заначку"

У свого ж чоловіка витягла з трусів 1,5 тисячі - в тюрму-то за що?

У Львові співробітники правоохоронних органів затримали жінку, яка вкрала у свого чоловіка 1500 грн. Про зникнення "заначки" чоловік повідомив в поліцію, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Чоловік, розгніваний на дружину за те, що вона знайшла його "заначку" і забрала звідти гроші, звернувся в поліцію із заявою про крадіжку. За фактом відкрито кримінальне провадження", - повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львові.

За словами 28-річного львів'янина, жінка заволоділа його коштами в сумі 1500 грн, які він ховав вдома в нижній білизні.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене нею, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...