Не продавалась окупантам: У Екс-"Віагри" Мейхер божаться, що співачка не має бутіка в Сочі

У прес-службі артистки запевнили, що єдиний бутік Meiher by Meiher працює лише у Києві, а по світу її дизайнерський одяг і взуття продається через соціальні мережі.

Надія Мейхер. Фото:legatus2000.ru

У прес-службі колишньої солістки "Віа гри" Надії Мейхер спростовують інформацію про те, що вона відкрила магазин у російському Сочі. Відповідну заяву поширила прес-служба артистки, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

"Прес-служба Надії Мейхер повідомляє, що інформація про відкриття артисткою магазину або бутіка в Росії не відповідає дійсності," – йдеться у повідомленні.

У Мейхер запевняють, що єдиний бутік Meiher by Meiher співачки-дизайнерки працює лише у Києві, а по світу її дизайнерський одяг і взуття продається через соціальні мережі.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...