Не просто фото: Мережу вразив знімок ветерана АТО з ампутованими кінцівками на параді в Києві

Чоловік, незважаючи на втрату ніг, продовжує жити активним життям і підтримувати товаришів.

Скріншот

Український журналіст Юрій Бутусов опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, яке не залишило підписників і друзів байдужими, повідомляють Патріоти України.

Так, герой знімка - 50-річний ветеран АТО Анатолій Фатєєв, який підірвався на міні під Мар'їнкою та втратив обидві ноги. Незважаючи на це, чоловік, який веде активний спосіб життя, приїхав на парад на власному скутері. А після - пройшовся по головній площі країни, вшанувавши пам'ять наших військових.

"Анатолій не втрачає впевненості і бадьорості, стійко і з посмішкою переносить життєві труднощі". Якщо я піду з цього життя, значить що, сепари перемогли? Ні". Анатолій не раз приїжджав в київський шпиталь щоб морально підтримати молодих чоловіків з ампутованими кінцівками", - пише Юрій Бутусов у своєму Facebook про Анатолія.

Нагадаємо, раніше заступником гендиректора Миколаївського аеропорту став легендарний український льотчик.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...