"Не просто про захисників ДАП": У Маріуполі відбувся допрем'єрний показ фільму "Кіборги" (відео)

Як розповів режисер стрічки Ахтем Сеїтаблаєв, у знімальної групи не було сумнівів, де вперше показати свою роботу.

Військове телебачення України розповіло про допрем'єрний показ стрічки "Кіборги" в Маріуполі. Ролик викладений на Youtube, передають Патріоти України.

Маріуполь першим побачив довгоочікуваний фільм про захисників Донецького аеропорту – "Кіборги". Як розповів режисер стрічки Ахтем Сеїтаблаєв, у знімальної групи не було сумнівів, де вперше показати "Кіборгів".

"Маріуполь найбільше місто, яке розташоване найближче до лінії фронту. Тому де, як не тут, – говорить режисер. – Це кіно не просто про захисників ДАП, це кіно про народження нових людей, нової країни".

За його словами, кожен персонаж фільму має реальний прототип, і сценарій погоджувався із захисниками аеропорту, вони весь час були присутні під час зйомок, щоб консультувати акторів та знімальну групу.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...