Не рада Мама провокаторам: Активісти заблокували поляків, які приїхали до Одеси для шабашу на Куликовому полі

Серед прибулих - лідер польського руху "Солідарність" Рулевскій і координатор громадської організації "Політична ініціатива" Недзвецький.

Вшанування жертв "хунти" 2 травня у Одесы "опоблокывцями

В Одесі заблокували в готелі Geneva членів делегації з Польщі, яка прибула в місто для участь в заходах на Куликовому полі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думська".

Польські популісти старанно працюють на знищення засад дружби та примирення, котре два десятиліття вибудовували еліти обох країн. Після заходів навколо ювілею «Волинської трагедії». Пани вирішили пошукати жертв «бандерівщини» і в зіткненнях з громилами «русского мира»

Як повідомили в організації, це пов'язано з тим, що в цьому готелі зупинилася польська делегація, яку в Одесу запросив представник "Опозиційного блоку" Микола Скорик, щоб провести спільну акцію покладання квітів на Куликовому полі.

Активісти назвали це "верхом цинізму". Також кілька людей чергують біля бізнес-центру на сусідній вулиці, де, за їхньою інформацією, має відбутися зустріч гостей зі Скориком. За словами активістів, вони мають намір продовжувати "блокаду" до тих пір, поки іноземці не відмовляться від своїх планів і не виїдуть.

За даними організації "Оберіг", серед прибулих - лідер польського руху "Солідарність" Ян Рулевскій і координатор моніторингової місії міжнародної громадської організації "Політична ініціатива" Януш Недзвецький.

"Недзвецький - член партії Zmiana – був "спостерігачем" на так званому референдумі в Криму, підтримує анексію і повторює в своїх висловлюваннях риторику Кремля щодо України", - заявили в організації.

Крім того, сьогодні вранці в поліцію Одеси надійшло повідомлення про те, що Куликове поле заміновано.

Нагадаємо, Куликове поле в Одесі було місцем збору сепаратистів. 2 травня 2014 року на площі розгорілися сутички між прихильниками проєвропейського і проросійського політичного курсу України, в результаті яких з'явилися жертви і численні поранені, включаючи кілька десятків жертв пожежі в будівлі Будинку профспілок (Куликове поле, будинок 1). Всього в ході подій 2 травня доведена загибель 45 осіб.

У травні активісти місцевого Автомайдану заблокували в аеропорту депутатів від "Оппоблока" Юрія Бойка і Вадима Новінського, які приїхали для участі в панахиді на Куликовому полі.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...