Не розминулись: У Києві під час втечі зловмисники збили світлофор

Чоловік не впорався із керуванням, зачепив інше авто та збив світлофор.

На місці події. Фото: ЖЖ

Сьогодні, 23 жовтня, київська поліція затримала двох осіб, які вчинили серію крадіжок. Один з них при спробі втечі зачепив інше авто та збив світлофор. Про це повідомляє ГУ Нацполії Києва, передають Патріоти України.

Поліцейські отримали інформацію про підозрілих осіб на вул Василя Липківського. На місці події правоохоронці зафіксували, що в один із будинків зайшло двоє осіб, які згодом вийшли із великими сумками.

Поліція одразу затримали одного із зловмисників, його спільник намагався втекти на припаркованому неподалік автомобілі. Однак, чоловік не впорався із керуванням, зачепив інше авто та збив світлофор.

«Оглянувши сумки, правоохоронці виявили побутову техніку, шуби та парфуми. Поліція встановила особи обох зловмисників. Ними виявилися неодноразово судимі за аналогічні злочини жителі Києва», – повідомили у Нацполіції.

За даними фактами було відкрито кримінальне провадження за ст 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення.

Нагадаємо, 21 вересня, глава Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила, що за останній час злочинність в Україні зросла на 23%. Вона підкреслила, що близько 60% - крадіжки майна, які спричинені надзвичайно низьким рівнем життя українців.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...