Не Сенцов і не Кольченко: Активістка розповіла про можливих кандидатів на помилування Путіним

Наступними після Афанасьєва і Солошенка додому мають шанс незабаром потрапити українці Клих і Чирній.

Ілюстрація:uaexpert.blogspot.com

Незаконно засуджені в Росії українці Олексій Чирній і Станіслав Клих можуть стати потенційними кандидатами на обмін. Таку думку в інтерв'ю Громадське.Радіо висловила координатор кампанії LetMyPeopleGo Поліна Бродік, передають Патріоти України.

Поліна захищає затриманих в Росії і анексованому Криму з політичних мотивів громадян України. За словами активістки, в список на обмін за станом здоров'я може потрапити Клих, який піддавався психологічному і фізичному насильству.

"Найбільше, мабуть, постраждав Станіслав Клих, якого і під час слідства, і після, катували дуже сильно. За деякими даними, йому давали психотропні речовини", - підкреслила Бродік.

Крім цього, в найближчі списки на обмін можуть внести Чирнія, який прибув до Москви для проходження медичної експертизи.

"Він теж може виявитися потенційним кандидатом на найближче звільнення", - зазначила координатор кампанії LetMyPeopleGo.

Що стосується долі політв'язнів Олега Сенцова і Олександра Кольченка, то, за словами Бродік, інформації про їх обмін поки немає. "Наскільки мені відомо, ніяких рухів у бік їх звільнення поки не відбувається", - резюмувала вона.

Зі святом, нація героїв! До Всесвітнього дня вишиванки створили сорочку з вишитими дронами: Кошти від продажу дронівки передадуть на закупівлю БПЛА для ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 4:15

Новий різновид вишитої сорочки оцінили у 5000 грн, її можна замовити на сайті виробника. Пам'ятаймо, Всесвітній день вишиванки святкуємо в третій четвер травня. Цьогоріч випало на 16 число. Сорочку з вишитими дронами створили до Всесвітнього дня вишива...

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...