Не стримав емоцій: У Львівській дитячій лікарні чоловік розгромив приймальне відділення та побив медперсонал (фото)

Патрульним, які прибули на виклик, дебошир пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Дебошир вже бував у місцях позбавлення волі. Фото:прес-служба патрульної поліції Львова

У Львівській міській дитячій лікарні 23-річний чоловік з кримінальним минулим протягом трьох хвилин розтрощив приймальне відділення та побив двох медиків. Травмованих медсестру і хірурга лікарні госпіталізували. Дебошира затримала поліція. Про це пише Zaxid.net, передають Патріоти України.

За інформацією головного лікаря Дмитра Квіта, 13 жовтня цей чоловік разом з жінкою прийшов у приймальне відділення дитячої лікарні з дитиною, яка себе погано почувала. У дитини була блювота, її оглядав лікар. Згодом для додаткового огляду викликали хірурга. Та батько дитини раптово вискочив в коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення. Розбитим склом травмувалася медсестра. На шум в коридор вибіг хірург, якого неадекватний чоловік побив.

«Внаслідок цього сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів цього чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня», - розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Після інциденту жінка з дитиною втекли, а хулігана затримала поліція. Чоловік пояснив, що був на емоціях.

Як зазначено у повідомленні Львівської міськради, під час перегляду запису цього інциденту з відеокамер спостереження «було помітно, що чоловіка трусило». Патрульним, які прибули на виклик він пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Речниця поліції Світлана Добровольська уточнила виданню, що чоловіка відразу доставили в Шевченківський відділ поліції, з ним проводять необхідні слідчі дії. За її словами, 23-річний львів'янин був тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ («хуліганство»).

Чоловік вже має кримінальне минуле. У 15 років його було засуджено за умисне тяжке тілесне ушкодження. За ґратами він провів п'ять років.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...