"Не! Это не для меня!": В Одесі водій маршрутки поглузував з учасника АТО (фотофакт)

Нахаба насмілився образити військовослужбовця, показавши тому непристойний жест.

Нахабний водій в Одесі глузує над учасником АТО. Фото:048.ua

Учасник військової операції для захисту України від російської агресії на Сході України Геннадій Бурлаков поскаржився на водія 232-ї маршрутки в Одесі, який його систематично принижує. Про це Бурлаков написав у Facebook, передають Патріоти України.

Ветеран заявив, що регулярно їздить по цьому маршруту і пред'являє посвідчення учасника бойових дій. У відповідь на це даний водій постійно роздратовує чоловіка, а в останній раз, коли АТОшник фотографував водія, той показав літньому ветерану середній палець:

"Даним автобусом я частенько їжджу по місту. Кожен раз, коли я висуваю посвідчення УБД, я піддаюся глузуванням цього водія. Спочатку він єхидно запитав, що це мені не за віком, і що таких навіть і показувати не треба. Потім питав як би і йому таке отримати. Я відповів коротко: військкомат, контракт, окопи.

- "Ні! Це не для мене!"- розповідає учасник АТО. "Цього дня в який вже раз голосно на весь автобус почав чіплятися до мене з усякими питаннями на ту ж тему. Моє терпіння луснуло, і я вирішив його сфотографувати. Фото показує найкраще, як він реагує", - зазначив АТОшник.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...