"Не верю, что конкретно у этого человека случилась трагедия. Это подстава. Или не человек", - Лебединський

На думку музиканта, Ігор Востріков дуже спокійно поводиться, враховуючи втрату всіх рідних.

Ігор Востріков. Фото: соцмережі.

Ігор Востріков, який втратив під час пожежі в Кемерові всю свою сім’ю, може виявитися підставною людиною. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив російський співак і композитор Олексій Лебединський, передають Патріоти України.

До цього висновку він дійшов після перегляду відео з Востріковим, який, на думку Лебединського, дуже спокійно поводиться, враховуючи втрату всіх рідних.

“Ця людина кілька днів тому втратила всю сім’ю, яка загинула страшною смертю? Він же в прекрасному настрої, він радіє, корчить пики! Навантаження у вигляді дружини і трьох дітей зникло, грошей дали, й тепер на все забитий болт – так, чи що? Я не вірю, що саме у цієї людини трапилася така трагедія. Це підстава. Або не людина”, – написав він.

У коментарях інтернет-користувачі висунули низку версій дивної поведінки Вострікова. Одні пишуть, що замість нього говорить двійник, інші – що з чоловіком добре попрацювали кремлівські психологи.

“Гроші + робота психолога й пари агентів Матриці = цілком собі життєрадісний біоробот, який далі буде чесати згідно з програмою”, “А ось мені бачиться все простіше – хлопець, звичайно, мутний, видно що під впливом ліків, не спить. У першому виступі він наговорив зайвого – з ним попрацювали, налякали – буде базікати, грошей не отримає. Ось він і викручується, як може, як дозволяють розумові здібності”, – пишуть інтернет-користувачі.


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...