Не втратити "Птаха щастя" вчорашнього дня: Зібров міцно вчепився в хвіст "Укрзалізниці", обходить нового начальника зі своїми пропозиціями (відео)

Не ходіть по шпалах, не ризикуйте життям! - після гумористичного кліпу співак знову на гребені популярності.

Павло Зібров. Фото: m.novostimira.comУкраїнський співак Павло Зібров, який знову набув популярності після кліпу про польську залізницю запропонував новому главі "Укрзалізниці" Войцеху Бальчуну зняти спільний кліп, пишуть Патріоти України з посилання на Нескучные новости.

Після видовищного кліпу про "Польську залізницю" артиста як критикували, так і підтримували. "Все мене знаєте, в поїзд сідайте, рушайте! Рейки, рейки, шпали, шпали ... Я номер один в Україні! Я на наступний день прокинувся знаменитим! В Youtube близько мільйона переглядів. Робота з'явилася, маю пропозицію на осінь робити кілька концертів в Польщі. Нормальні касові концерти з колективом ", - розповідає Зібров.

Павло згадав процес роботи над відео. "Мені дзвонили два дні, вмовляли приїхати на зйомки. Кажу:" Я не можу, я не вмію! "Це дуже складно читати реп. Я той, хто навчався професійному співу, а тут потрібно різко синкопи, якісь паузи витримувати. Я був мокрий, поки писав той проклятий реп ", - скаржиться артист.

Не оминув він увагою і шквальну критику від "Укрзалізниці" за порушення правил поведінки на шляхах.

"Спасибі" Укрзалізниці ". Не ходіть, діти і алкоголіки по шпалах, не ризикуйте життям! Те, що робить Павло Зібров - це артист робить, щоб зняти кліп. Я готовий виступити як рекламний дядько. Використовувати свою" морду обличчя "в рекламних цілях "Укрзалізниці", фото з пальчиком: "Не ходіть по шпалах!" - зазначив Зібров.

Після хвилі популярності, викликаної кліпом, виконавець всерйоз задумався про дуетною роботі з Войцехом Бальчуном.

Нагадаємо, Войцех Балчун став новім керівником ПАТ «Укрзалініця», його зарплата може складати від $ 800 тис. До $ 1 млн на рік. "Укрзалізниця" закликала відомого українського співака Павла Зіброва, який знявся в гумористичному відеокліпі на пісню "Польська Залізниця Лову-Лову" українського колективу "Плюшевий Бруклін", не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях в кліпах.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...