Не з тим зв'язався: Маркевич збирається відсудити у Коломойського більше $1,5 млн

Мирон Богданович подав позов до ФФУ на свій колишній клуб - ФК "Дніпро".

Мирон Маркевич. Фото:dynamo.kiev.ua

Екс-наставник "Дніпра" Мирон Маркевич має намір судитися з колишнім клубом. Про це повідомляє портал Футбол 24, інформують Патріоти України.

Відомий український фахівець подав позов на "синьо-біло-блакитних" по відшкодуванню боргів із зарплати.

Заборгованість "Дніпра" перед Маркевичем становить близько $1,7 млн (близько 1,5 млн євро). Мирон Богданович подав позов до ФФУ на свій колишній клуб.

Інтереси екс-тренера "Дніпра" представляє Хуан де Діос Креспо. Це відомий іспанський юрист, у якого за спиною успішний досвід роботи з колишніми гравцями "Дніпра" (Інкум, Боатенг), а також у справі Матузалема. В останньому випадку борг "Сарагоси" перед "Шахтарем" за футболіста-втікача становив 13 млн євро (близько $14,3 млн). Втім, він так і не був погашений.

Як відомо, "Дніпро" був виключений з єврокубків через борги перед тренерським штабом іспанця Хуанде Рамоса. Сума становить $1,9 млн (близько 1,7 млн євро).

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...