Не захотів везти безкоштовно: Водій маршрутки у Житомирі побив пенсіонера-інваліда

Потерпілий звернувся за медичною допомогою. Попередньо в нього забої та закрита черепно-мозкова травма

Ілюстрація:ZikУ Житомирі водій маршрутного автобуса "Житомир-Левків" побив і вигнав 68-річного місцевого жителя з інвалідністю, якого не захотів везти безкоштовно. Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на свідчення потерпілого, передають Патріоти України.

Інцидент трапився вранці 8 квітня на трамвайній зупинці по вулиці Корольова.

"Мене викинули з автобуса та побили. Мені 68 років. Я інвалід ІІ групи, а тому маю право на транспорті загального користування, міському і приміському, їздити безкоштовно. Цей водій сказав, мовляв, ми таких не возимо. Я тільки сів їхати на Левків. Після цього відразу ж викликав поліцію, заяву написав, дав свідчення. Я зняв побої, є знімок черепа", - розповів постраждалий Олександр Коломійчук.

Водночас у компанії-перевізнику факт побиття заперечують і запевняють, що в цей день конфлікту з пасажиром у жодного водія не було.

Проте в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області інформацію про інцидент підтвердили.

"Офіційно така подія зареєстрована: вранці 8 квітня була заява про те, що стався конфлікт у потерпілого та водія, ввечері – повідомлення з медичного закладу про те, що потерпілий звернувся за медичною допомогою. Попередньо в нього забої та закрита черепно-мозкова травма", – розповіла речник поліції Алла Ващенко.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...