Не залишити в біді героя: Порошенко доручив українським лікарям відвідати бійця АТО, життя якого рятують у Польщі

Це після того, як батьки Героя збиралися продавати його нагороди, щоб десь роздобути кошти на лікування?

Олександр Петраковський з донечкой. Фото: puls-mista.comЗа дорученням президента України Петра Порошенка 20 червня у Польщі відбуде виїзна міжвідомча комісія з головними медичними спеціалістами Міністерства оборони України та Міністерства охорони здоров'я України, про це написав на сторінці у Facebook міністр оборони України Степан Полторак, повідомляють Патріоти України.

Так, українські лікарі обстежують пораненого під час проведення АТО на Донбасі військовослужбовця, Героя України Олександра Петраковского.

Український боєць перебуває у Воєводському реабілітаційному госпіталі міста Гурово-Іловецький у Польщі. За словами Півторака, разом з комісією в Польщу відправляться рідні пораненого - батько, мати і сестри.

"Метою поїздки є визначення стану хворого нині, і ухвалення експертного рішення щодо подальшого лікування Героя в клініках зарубіжних країн", - сказано в повідомленні.

Степан Полторак

6 часов назад

За дорученням Президента України, у понеділок зранку, до Польщі відбуде виїзна міжвідомча комісія із головними медичними спеціалістами Міністерства оборони України та Міністерства охорони здоров’я України, які обстежать пораненого в ході проведення антитерористичної операції, військовослужбовця, Героя України, Олександра Петраківського.
Як відомо, наразі поранений перебуває у Воєводському реабілітаційному шпиталі міста Гурово - Іловецьке Республіки Польща.
Разом із комісією, під час огляду, перебуватимуть рідні пораненого - батько, мати та сестри.
Метою поїздки є визначення стану хворого на даний момент, та прийняття експертного рішення щодо подальшого лікування героя у клініках закордонних країн.

Олександр Петраковский отримав важке осколкове поранення в голову 21 липня 2014 року, коли його група потрапила в засідку терористів під Щастям. Після двох операцій боєць був у комі і підключений до апарату штучного дихання. На лікуванні в Польщі Герой України перебував більше року.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...