Не замкнув двері авто: У Києві пограбували відомого співака

Пограбування сталося вночі на одній зі столичних автозаправок.

Петро Чорний. Фото:youtube.com

На автозаправці SHELL вночі 19 серпня із автомобіля відомого співака, музиканта і композитора Петра Чорного невідомий викрав сумку з грошима і документами. Інцидент стався близько другої години ночі на 6-му кілометрі житомирського шосе в Святошинському районі столиці, передають Патріоти України.

Артист, за інформацією джерела, залишив незамкненими двері автомобіля Mitsubishi Pajero Wagon, чим і скористався злочинець.

"Це дуже небезпечні "ігри" - не блокувати двері автомобіля. Зараз злочинці - відморожені, наслідки можуть бути набагато гіршими", - поділилося джерело в правоохоронних органах.

Петро Чорний - виходець зі знаменитої ромської родини. Його мама, відома виконавиця старовинних циганських пісень і романсів Галя Чорна грала в театрі "Ромен", а потім разом із батьком вони створили ансамбль "Циганські наспіви" та гастролювали по всій країні. Петро продовжив сімейну династію.

18 серпня відомий артист взяв участь у благодійному концерті в Житомирі на підтримку учасниці групи "Фрістайл" Ніни Кірсо. Концерт пройшов у рамках IV Міжнародного фестивалю "Пісенний Спас" імені Володимира Шинкарука.

Всі зібрані гроші підуть на реабілітацію Кiрсо, яка перенесла інсульт. Всього на благодійний концерт з'їхалося більше 30 виконавців.

Джерело: Обозреватель

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...