Не змогла проігнорувати земельне питання: Матір Лободи вперше після скандалу з'явилась на сесії міськради

Як відомо, Наталія Лобода входить до партії, якою керує міський голова Ірпеня Володимир Карплюк.

Матір Світлани Лободи Наталія в ефірі ток-шоу Малахова у Москві принесла торт. Ілюстрація:https://news.vash.ua/

Сьогодні, 18 травня, матір співачки Світлани Лободи Наталія вперше після скандалу та написання заяви щодо складання депутатських повноважень прийшла на сесію міськради. Про це повідомляє місцеве видання Зоря Приірпіння, інформують Патріоти України.

На сесії серед інших розглядали земельні питання, які не були висвітленні у порядку денному. Видання припускає, що Лободу викликали, аби набрати необхідні для ухвалення рішень голоси. Як відомо, матір співачки входить до партії, якою керує міський голова Ірпеня Володимир Карплюк. Кілька сесій поспіль Лобода пропустила.

Як відомо, депутатка Ірпінської міської ради від партії "Нові обличчя" Наталія Лобода відвідала в Росії передачу "Пусть говорят" із телеведучим Андрієм Малаховим. Жінка спекла для програми торт та отримала квіти від співака Миколи Баскова. Тоді навколо візиту зчинився скандал, а мешканці Ірпеня попросили депутатів та СБУ оцінити дії мами Лободи.

Наприкінці березня мер Ірпеня Володимир Карплюк заявив, що Наталія Лобода написала заяву про складання депутатських повноважень, яку розглянуть на з'їзді партії наприкінці травня.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...