"Не знаем, как без него жить": Москвичі про те, що буде, якщо не стане Путіна (відео)

Більшість респондентів відповіли, що відходу Путіна не бояться, але не бачать йому альтернативи.

Скрін відео

У Москві журналісти Радіо Свобода провели опитування серед городян з метою дізнатися, чи бояться вони втратити президента РФ Володимира Путіна. Більшість респондентів відповіли, що відходу Путіна не бояться, але не бачать йому альтернативи, зазначають Патріоти України.

"Він хороший президент, всі вибирають його", "Він відмінно веде свою політику", "Нормальний мужик", "Ми не знаємо, як без нього жити", "Путін ніколи не віддасть владу", - заявляли росіяни.

Одна з учасниць опитування була впевнена, що якщо піде Путін, то той, хто прийде на його місце, відразу віддасть Крим, Курили і захоче "жити з усіма дружно", після чого почнеться "гармидер".

Молодь була налаштована більш оптимістично, і опитані відповідали, що можливе нормальне життя і без Путіна.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...