"Не зраджу пам'ять Вови": Мати загиблого у Харкові в ДТП 17-річного хлопця зробила заяву (відео)

Ганна Веношкіна відмовляється зустрічатися із родиною винуватця загибелі її сина та говорити про компенсацію.

На місці трагедії у Харкові. Фото: скріншот з відео.

У Харкові 16 січня 18-річний водій іномарки Тигран Енгібарян збив на смерть на пішохідному переході 17-річного Володимира Веношкіна. Мати загиблого в результаті ДТП на Салтівському шосе хлопця відмовилася від контактів з родичами водія Toyota Camry і від будь-якої допомоги з їх сторони. Про це жінка розповіла кореспонденту NewsRoom, передають Патріоти України.

Вона пояснила відмову від зустрічі з родиною Енгібаряна, які, за її словами, повідомили слідчому поліції про своє бажання зустрітися з нею. "Я не вважаю за потрібне слухати їх або щось обговорювати. Тим більше - ніколи і ні за які гроші я не зраджу пам'ять Вови і не піду домовлятися про якісь компенсації", - сказала Ганна Веношкіна. Жінка підкреслила, що буде наполягати на самому суворому покаранні для винуватця аварії, в якій загинув її син. "За цією статтею йому належить від трьох до восьми років, і я як мати, яка втратила свою єдину дитину, сподіваюся, що він отримає максимальний термін", - повідомила Веношкіна.

"Я читала про те, що у водія є маленька сестра, що він добре поводився в школі, але мене це не стосується. Він скоїв вбивство і повинен понести за це відповідальність", - додала вона. У виданні додали, що 17-річний Володимир Веношкін навчався у Харківському коледжі державного університету телекомунікацій, а у вільний час займався футболом - спочатку в секції при школі №85, а потім у складі аматорської команди.

"Вова добре грав, не раз приносив медалі або грамоти з міських змагань з футболу. Останнім часом збирався записатися на бокс...але трохи не встиг", - розповіла Анна Веношкіна. Вона зазначила, що хлопець був дуже чуйним і нікому не відмовляв у допомозі і підтримці. У день трагедії 17-річний Володимир був у бабусі, проте зірвався до друзів, які просили про допомогу. "До місця зустрічі підліток не дійшов всього кілька метрів - знайомий чекав його на протилежній стороні пішохідного переходу", - зазначили у виданні.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...