"Небесна Сотня з нами. Допомагає і сім'ям, і родинам. І хлопцям, які зараз в зоні АТО" - дружина загиблого героя (фото, відео)

Третю річницю розстрілів на Майдані Незалежності відзначили у Львові покладанням лампадок до могил Героїв Небесної Сотні на Личаківському кладовищі.

Фото:http://gazeta.ua/

У Львові на Личаківському кладовищі 20 лютого поклали лампадки до могил Героїв Небесної Сотні. Таким чином відзначили третю річницю розстрілів на Майдані Незалежності. Про це пише Gazeta.ua, передають Патріоти України.

На поминальну панахиду прийшли родичі героїв, чиновники та небайдужі львів'яни.

До могил загиблих під час Революції Гідності поклали квіти та запалили лампадки. На полі почесних поховань Личаківського цвинтаря також виконали пісню-реквієм "Плине кача".

"Ці роки минули як один день. Наче вчора усе відбулося. Ці роки вони усі є з нами. Допомагають і сім'ям, і родинам. І хлопцям, які зараз в зоні АТО", - переконана дружина загиблого Богдана Ільківа Ольга Ільків.

Каже, жодного разу не подумала, що ця жертва є марною, бо усі вони боролися за вільну Україну.

"Революція Гідності показала, що люди наче прокинулися з летаргічного сну, що вони гідні жити за законами Божими і державними. Свідома частина українців і нині вимагає, щоб закон був один для всіх. Закрутилося колесо історії і цей період не на рік-два, він може тривати десятиріччя, але повороту назад вже немає", – додала вона.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...