Небезпечні розваги: На пляжі в Одесі невідомі випадково вистрелили у дворічну дівчинку

20-річна мати потерпілої пояснила, що під час відпочинку на території зеленої зони біля пляжу невстановлені особи здійснювали постріли по мішені і випадково потрапили дитині в грудну клітку.

Ілюстрація:https://khmelnytskyi.info

Поліція розслідує обставини, при яких дворічна дівчинка отримала тілесні ушкодження. НП сталася на пляжі "Ланжерон" в Одесі. Про це пише Думская, передають Патріоти України.

За даними прес-служби ГУНП, в поліцію надійшло повідомлення від лікаря Одеської обласної клінічної лікарні про те, що у відділення доставили дворічну дитину з тілесними ушкодженнями.

20-річна мати потерпілої пояснила, що під час відпочинку на території зеленої зони біля пляжу невстановлені особи здійснювали постріли по мішені і випадково потрапили дитині в грудну клітку.

Дівчинці було надано необхідну медичну допомогу, зараз її здоров'ю нічого не загрожує.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України, проводяться слідчі дії. Працівники поліції вживають заходів щодо встановлення осіб правопорушників.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...