Недооцінений, недолюблений і обкрадений: Відомий піаніст показав, як Моцарт і Beatles викрали "Плот" великого Лози (відео)

Денис Мацуєв та Іван Ургант вивели Моцарта і Бетховена на чисту воду.

Денис Мацуєв та Іван Ургант вивели Моцарта і Бетховена на чисту воду. Скріншот.

Під час шоу "Вечірній Ургант" відомого російського телеведучого і коміка Івана Урганта піаніст-віртуоз Денис Мацуєв виконав твори відомих світових композиторів Вольфганга Амадея Моцарта, Людвіга ван Бетховена, Фредеріка Шопена і Сергія Рахманінова та "знайшов" у них мотиви з пісні "Плот" одіозного радянського і російського музиканта Юрія Лози, який недавно оскандалився через свою критику на адресу Моцарта, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Піаніст Мацуєв розповів Івану Урганту про перший Міжнародний конкурс молодих піаністів, обговорив з ведучим Юрія Лозу, який заявив, що тільки 20% творів Моцарта є оригінальними, а все інше - запозичення.

Піаніст погодився на пропозицію ведучого вивести композитора на чисту воду і з'ясував, що не тільки Моцарт, але і Бетховен, Шопен, Рахманінов, а також Beatles вкрали у Юрія Лози мотиви з пісні "Плот".

Нагадаємо, нещодавно Юрій Лоза "прославився" цілою серією критичних висловлювань. Спочатку радянський музикант Юрій Лоза, популярний в кінці 80-х - початку 90-х, розкритикував музикантів легендарних західних груп за "невміння співати і грати".

Потім він ополчився на австрійського композитора Вольфганга Амадея Моцарта і італійського композитора Джоаккіно Антоніо Россіні. Ну і творці російського гімну теж не припали до смаку Лозі. За його словами, текст, складений поетом і письменником Сергієм Михалковим, слабкий, і його слід переписати.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...