Нелюд слідкував за жертвою: У Києві затриманий гвалтівник 10-річної дитини (фотофакти)

Подія сталася у Подільському районі, коли дівчинка поверталася з музичної школи.

Гвалтівник слідкував за дівчинкою, коли вона поверталася з музичної школи додому. Фото: www.kyiv.npu.gov.ua

Столичні правоохоронці затримали 24-річного киянина, який зґвалтував 10-річну дівчинку у її будинку на проспекті Правди і забрав її мобільний. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції Києва, інформують Патріоти України.

Подія сталася у Подільському районі. Дівчинка поверталася з музичної школи.

"У під'їзд будинку за нею зайшов невідомий чоловік і попрямував із дитиною у ліфт. Коли вони піднімалися, зловмисник зупинив ліфт та силою вивів потерпілу на сходовий майданчик. Там чоловік примусив її вступити у статеві відносини, після чого забрав у дівчинки мобільний телефон і зник", - говориться у повідомленні.

Зловмисника швидко викрили і затримали на вулиці Нижній Вал. Він був одягнений в інший одяг, оскільки речі, у яких він вчинив злочин, заховав.

Чоловік намагався втекти від поліції, але невдало. Під час затримання у нього вилучили викрадений у дівчинки мобільний телефон. Зараз він знаходиться у Подільському управлінні поліції.

"Підозрюваний три місяці назад звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння розбійного нападу та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом", - додали у поліції.

Поліція розпочала кримінальні провадження за насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та за грабіж. Зловмиснику загрожує до 15 років ув'язнення.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...