Непедагогічна поема: На Вінниччині розгорівся черговий скандал через побиття дитини-сироти (відео)

На уроці вчителька сільської школи вдарила 11-річного хлопчика-сироту. Про це ніхто б не дізнався, якби все не розповіла однокласниця хлопчика. Тепер для неї в школі немає життя - директорка переслідує.

Школа в Цибулівці. Фото: vlasno.info.

У школі села Цибулівка Вінницької області вчителька вдарила хлопчика-сироту. Про це повідомляє "Народний контроль", передають Патріоти України.

Одинадцятирічний Рустам - сирота. Його батьки загинули в автокатастрофі. Хлопчик живе з бабусею. Про те, що йому дісталося від вчительки, вдома не скаржився і про це ніхто б і не дізнався, бо директор школи наказала дітям тримати інцидент в секреті.

Про інцидент розповіла його однокласниця Катя, яка звернулася до класного керівника Євдокії Гутник. З тих пір життя школярки і вчительки перетворилося на пекло.

"Помста почалася з конфлікту з Наталією Василівною, вона вдарила хлопчика по руці й з тих пір все почалося. Моя дитина розповла правду і директор почала мстити дитині", - розповіла мама Каті.

Дівчинка розповідає, що директор зганяє на ній злість, тисне на інших вчителів, щоб помститися Каті за непокору. Батьки забили на сполох: школярка недавно перенесла важку хворобу і лікарі радили їй не хвилюватися.

Директор школи Валентина Повозна при цьому намагається виправдати вчинок педагога, що напав на школяр.

"Вона сказала, що не знає, як у неї так вийшло, що вона його ляпнула по руці. Це був вже сьомий урок", - сказала вона.

А ось дитячу захисницю і класного керівника Євдокію Василівну директор, навпаки, звинувачує в безвідповідальності. Як виявилося, непокірна вчителька в школі більше не працює. Мовляв, не пройшла одну з перевірок, яку влаштував департамент освіти після історії з Рустамом.

"У мене все почалося з того, що я захистила Ставратія Рустама, як і Катя. Після того директор теж почала до мене чіплятися: все не так, то не так провела, до тих пір все було добре", - розповіла вчителька.

Вона також розповіла, що незважаючи на те, що продукти на шкільну їдальню приносять батьки, а крім того здають по 5 гривень за обід, годують в школі дітей страшенно.

Крім поганого харчування, директор економить на опаленні, скаржаться колеги.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...